Google ADS

Anulohet maratona e Romës – vazhdon të rritet frika nga Koronavirusi

23:03 | 5 Mars 2020

Maratona e Romës është anuluar si pasojë e frikës nga Koronavirusi.

24 ditë para ditës kur do të zhvillohej maratona e Romës është marrë vendimi për anulimin e saj.

Vendimi është marrë në pajtueshmëri me urdhrat e qeverisë italiane, pasi vendi është në situatë të jashtëzakonshme.

Më shumë se 10 mijë njerëz kishin nënshkruar për të vrapuar në maratonën e Romës këtë vit.

Italia deri më tani ka regjistruar më shumë se 3200 të prekur nga Coronavirusi, si dhe 148 viktima./lajmi.net

Shpërndaje në rrjete sociale