Turizëm në ujrat termale në Elbasan, shumica e vizitorëve janë nga Kosova

00:40 | 8 Maj 2022

Gjatë periudhave Prill Maj dhe Shtator Tetor ujërat termale në Tregan të Elbasanit frekuentohen nga rreth 10 mijë turistë, 90% e të cilëve shtetas të Kosovës.

Por teksa parashikohej një rritje e cmimeve nisur nga trendi i përgjithshëm, duket se në këtë zonë cmimet luhaten në të njëjtat shifra.

Por përballë rritjes së përgjithshme të cmimeve , si po e përballojne bizneset këtë situatë?

Shtetasit e Kosovës prej më shumë se 15 vitesh i frekuentojnë në masë ujërat termale në Elbasan. Sipas tyre klientë të përhershëm i ka bërë cilësia e ujerave dhe cmimet e ulëta./tch/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme