Rame nderohet në Francë (FOTO)

10:12 | 29 Mars 2017

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është nderuar në Francë me titullin “Komandant i Legjionit të Nderit”.

Ky titull, i është dhënë kreut të ekzekutivit të Shqipërisë nga Presidenti i Francës François Hollande.

Medaljen e nderit, Rama e bëri publike në rrjetet sociale Facebook

Postimi i polotë:

I prekur thellë nga nderimi i Presidentit të Republikës Franceze, që më akordoi titullin e lartë të Komandantit të Legjionit të Nderit!

Ky është një titull që i’a kushtoj Shqipërisë; gruas, nënës, fëmijëve dhe të gjithë bashkëpunëtorëve e mbështetësve, të njohur e të panjohur, brenda a jashtë vendit, të cilët me besimin e mbështetjen e tyre, më kanë mundësuar të bëj çfarë kam mundur në gjithë këto vite përpjekjesh për të ndryshuar Tiranën, bërë Shqipërinë shtet me dinjitet dhe përmirësuar jetën e njerëzve të zakonshëm të këtij vendi.
Faleminderit Francë

 

17554181_10154604274676523_5914170175779955986_n

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme