Google ADS

“Ta kallëzoj debatin”, me kë e ka Gresa?

11:54 | 9 Mars 2023
A. B.

Gresa ka diskutuar me Brunon për Julianën dhe debatet që ka pasur me të.

Ajo tha se nëse Xhuli dëshiron debate do të ketë: “Ta kallëzoj debatin unë ty tash”.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Shpërndaje në rrjete sociale