Google ADS

Si e ka gjendjen Ibrahim Tatlises pas operacionit ?

15:03 | 11 Mars 2015

Këngëtari i njohur turk Ibrahim Tatlises i cili vite më parë  kishte mbetur i plagosur rëndë në kokë me armë zjarri,këto ditë ka bërë një operacion në Shba,por ajo që na bënë të habitemi është mospërputhja e deklaratave të menaxherit të këngëtarit Ejup Kanat dhe djalit të tij Ahmet Tatlises,pasi menjëherë pas operacioni,menaxheri i tij në rrjetin social ka shkruar se këngëtari është në gjendje të mirë shëndetësore,ndërsa i biri i tij Ahmet Tatlises ka thënë se babai i tij është në gjendje të keqe shëndetësore dhe në kujdes intenziv.

Ai poashtu ka thënë se “Nëse deri tani nuk kam reaguar,ka qenë durimi im,por edhe ky durim ka një kufi.Nëse une jam shefi I tyre,ata s mund të bëjnë deklarata në emër të familjes time pa lejen time,në të kundërtën unë I hedh poshtë të gjitha ato.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale