Si dukeshin yjet e viteve të 90’ta pa operacione plastike

15:20 | 28 Maj 2020

Në ditët e sotme, shumë njerëz përdorin Photoshop dhe aplikacione të tjera kompjuterike për të postuar fotografi të “versioneve më të mira”.

Në të kaluarën, kirurgjia plastike ishte e popullarizuar vetëm midis yjeve të shquar si Michael Jackson, por sot, është një gjë e zakonshme për të gjithë.

Por aktoret dhe modelet në fund të shekullit të 20-të pushtuan botën duke përdorur bukurinë e tyre natyrore.

Ju ftojmë të hidhni një vështrim në fotot që dëshmojnë se gratë në vitet ’90 ishin më të mrekullueshmet në histori!

Shpërndaje në rrjete sociale