Google ADS

Princi yt do të vijë i thotë Lady Gaga ,Taylor Swift-it

14:23 | 3 Mars 2015

Në një intervistë për “The Telegraph”, Taylor Swift e cila tashmë është 25 vjeç, ka pranuar se po frikësohet se do t’i mbushë të 30-tat dhe ende do të jetë single.Ajo, ka shfrytëzuar rrjetin social “Twitter” për të shkruar : ” A jam vetëm unë, apo edhe Lady Gaga po jeton vetëm”? Kur Gaga e pa këtë shkrim, u përgjigj: “Oh, e dashur. Në jetë, janë të rëndësishëm shokët, familja dhe dashuria. Ne, të gjithë i shohim këto gjëra tek ti, dhe mos u brengos sepse princi yt do të vijë”.

 

Shpërndaje në rrjete sociale