Paul McCartney sjell këngë të re bashkë me grupin Hollywood Vampires

14:47 | 6 Mars 2015

Legjenda e Beatles Paul McCartney ka mahnitur antarët e grupit Hollywood Vampires me të shkuar në studion e tyre në Los Angelos.Joe, antarë i “Hollywood Vampires”, i cili me herët është takuar me Paul, por nuk ka punuar asnjëherë me të, është shprehur i mahnitur me aftësitë e tij.“Ai i dinë të gjitha akordet, tekstin, dhe çdo gjë. U duk sikur ai ka këduar atë këngë gjatë gjithë jetës së tij. Ne të tre antarët e grupit, kemi mbetur të shokuar dhe vetëm shikonim njëri tjetrin”, është shprehur ai.

 

Shpërndaje në rrjete sociale