Me 10 mars hapet ankandi me fotot e fundit të Marilyn Monroe-së

10:53 | 6 Mars 2015

Fotografi të ndryshe e njëkohësisht të fundit  të Marilyn Monroe-së të cilat i kishte bërë në vitin 1962,do të dalin në ankand me 10 mars në Texas.Këto fotografi janë të bëra në një plazhë të Kalifornisë dhe sipas ekspertëve pritet që në ankand cdo kopje do të arrijë të marrë rreth  4,000£

Shpërndaje në rrjete sociale