Luftë ne rrjetin social Twitter në mes të Amber Rose dhe Khloe Kardashian

11:29 | 17 Shkurt 2015

Gjithçka filloi nga një intervistë e Amber Rose, e cila kur u pyet se çfarë mendon për lidhjen e Kylie Jenner me këngëtarin Tyga, ajo tha se Kylie është një vogëlushe dhe që në ora 7 të mbrëmjes duhet të shkoj te flejë.

Nuk vonoi shumë dhe në ndihmë të motrës së saj doli Khloe Kardashian që bëri një postim në rrjetin social Twitter.

Screenshot_2

“Unë isha një striptiste kur isha 15 vjeçare,” deklaroi Amber Rose për Foxx. Të lutem mos fol për motrën time e cila ka karrierën e saj që tani. Dhe të lutem mos fol për ne në intervista. Asnjëra nga ne nuk flasim për ty.

Por lufta nuk përfundoi më kaq, ngase Amber ju përgjigj duke fyer motrën e madhe, Kim Kardashian.

Screenshot_1

Madje pas këtyre sherreve në rrjetin social, qarkullojnë thashetheme se Kanye West në bashkëpunim me Wiz Khalifa do të publikojnë një këngë për Amber Rose.

Shpërndaje në rrjete sociale