Google ADS

Libri botëror i quajtur “Hip-hop” flet edhe për TBA-në dhe Unikatil-in

09:06 | 4 Mars 2015

Për zhandrin e Hip-Hop-t  lirisht mund të krenohemi e të themi se jemi ndër më të mirët në Europë, por jo vetëm.E këtë nuk e themi vetëm ne,këtë e thonë edhe të huajt ku pas shumë klasifikimeve të larta për Hip Hop-in shqiptar, vjen edhe një tjetër lajm i mirë.“The Bloody Alboz”  që njihen si një ndër grupet më të njohura shqiptare të REP-it,janë bërë pjesë e një libri që flet qind për qind për këtë zhanër, i cili quhet “HIP HOP”.Brenda librit është përmendur edhe i pari i grupit, Unikkatil, ndërsa veçohen këngët e tilla si, “Demokraci”, Ta “zhdukim policinë”, “Shpirti në Paqë”.

Shpërndaje në rrjete sociale