Google ADS

Ku gjendet Natalia Oreiro?

10:46 | 8 Mars 2015

Aktorja e famshme argjentinase Natalia Oreiro, një aktore dhe këngëtare që ia vodhi zemrat të gjithë shqipëtarëve në kohën e pas luftës, a thua ku është ajo tani?

Mësohet që Natalia Oreiro kishte një disfatë dhe ka luftuar për ti lënë lëndët narkotike e cila e ka shpier atë të shtrohet në rehabilitim, por fatmirësisht ajo tani është e pastër nga droga dhe vazhdon jetën dhe karierën e saj me shumë projekte dhe këngë filmatografike.

1170459_natalia-oreiro-ricardo-mollo

 

https://www.youtube.com/watch?v=X5W1t7ROACM

Shpërndaje në rrjete sociale