Krijohet çifti i parë mes beqarëve: ‘Do vij të të përqafoj, pavarësisht pasojave’

09:13 | 22 Mars 2017

Të vendosur të dy pranë xhamit, Ervini dhe Fotinia, duket se kanë shumë për t’i thënë njëri-tjetrit.

Ervini shkruan një letër: “Siç je tani tregon shumë, por këtë kënaqësi nuk ke pse ja jep askujt”, shkruan Ervini fillimisht në letër dhe më pas ja tregon Fotinisë.

Ai nuk e mbyll me kaq dhe nis të shkruajë sërish. “Do vij të të përqafoj pa marrë parasysh pasojat. Je shumë e mirë. Harroje, nuk dua të të përdor”, i shkruan ai Fotinisë.

Në anën tjetër të xhamit merr një buzëqeshje.

Më pas, Ervini dhe Fotinia vazhdojnë komunikimin me shenja.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara