Google ADS

Kelly Clarkson tregon se ka qajtur për Pop Muzikë

14:33 | 5 Mars 2015

Kelly Clarkson pas përfundimit të “American Idol” në vitin 2002 ,  vendosi që të bënte Pop Muzike,por këtë gjë e kishte shumë të vështirë, 32 vjecarja tregon se i është dashur të qajë para producentëve të saj që ata ta lejonin ta këndonte këtë zhandër.Kelly deri më tani ka gjashtë solo albume të suksesshme dhe është e lumtur që ka arritur atë që  ka dashur,edhe pse njerëzit kanë pasur pritje të tjera për të.

Shpërndaje në rrjete sociale