Filmat e pëlqyer romancë në Netflix

01:21 | 15 Qershor 2020

Nuk ka kohë të papërshtatme për të parë një film seksi, por mbrëmjet e së dielës janë duken si momenti më i mirë për të hapur Netflix-in. Në listën më poshtë, do të gjeni 5 filma që kanë brenda romancë, eros, intrigë dhe mbi të gjitha, do t’ju mbajnë të fiksuar nga fillimi në fund.

  1. Below Her Mouth

Historia e një gruaje të fejuar, që nis romancën me një vajzë, pas takimit të rastësishëm me të.

  1. Urban Cowboy

Një romancë nga perëndimi i viteve ’80-të. Nëse John Travolta është brenda tij, e dini ç’ju pret.

  1. 40 Days and 40 Nights

Çfarë do të bënit ju, nëse sapo të kishit hequr dorë njëherë e mirë nga seksi, të takonit gruan/burrin perfekt?

4.Sliver

Bazuar në novelën me të njëjtën emër, ky thriller erotik flet për historinë e një editoreje shumë të suksesshme (Sharon Stone) që pasi ndërron apartamentin nis romancën me fqinjin e saj, vetëm për të provuar që ky i fundit s’është as naiv dhe as aq i qetë sa duket.

5.Chloe

Julianne Moore në rolin e një gruaje që kur dyshon se i shoqi e tradhton, punëson një vajzë të re, për të provokuar atë, por diçka ndodh…

6.Sin City

Këtë film, thjesht duhet ta shihni!

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara