“E di që e kam lënduar shumë, shpresoj të ma fal”, Juliana flet për Atdheun

12:14 | 7 Shkurt 2023

Artani dhe Juliana kanë biseduar në darkën e mbrëmshme për daljen e Atdheut dhe ndërprerjen e romancës me këtë të fundit.

Artani i thoshte Julianës se mes saj dhe Atdheut tyre ka mundur të ketë diçka të mirë në aspektin e dashurisë.

Juliana i tha se ajo e ka lënduar Atdheun shumë dhe shpreson që ta falë.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Shpërndaje në rrjete sociale