Cfarë thotë Hilary Duff për martesat ?

14:19 | 4 Mars 2015

Hillary Duff, nuk është e sigurtë nëse beson në konceptin e martesës. Ky mos besim si duket i është krijuar që nga ndarja me ish burrin e saj Mike Comie, pas shtatë viteve martesë.”Nuk dua të tingëllojë e hidhur, por nuk besoj që njerëzit mund të qëndrojnë së bashku përgjithmonë. Ka disa gjëra që ndodhin në lidhje me të cilat ju nuk mund të luftoni. Një martesë 20 vjeçare do të ishte fantastike, por kjo do sakrifica të mëdha”,ajo po ashtu ka rrëfyer se martesa e saj me ish burrin Mike Comie, ka përfunduar, ngase gjërat kishin filluar të ndryshonin dhe se dashuria e tyre kishte filluar të zbehej.

Shpërndaje në rrjete sociale