Google ADS

Krema klasike që ju mbron lëkurën këtë dimër

08:52 | 8 Mars 2015

Sigurisht se gjatë gjithë jetë të përdorimit të kremrave keni patur mundësinë të përdorni NIVEA Crème.

Krema klasike, PopSugar shkruan se ju mbron lëkurën këtë dimër. Sigurisht se edhe në tregun Kosovar gjendet me çmime të arsyeshme, dhe mund ta merrni për të mbrojtur fytyrën nga të ftohtit që po mbretëron kohëve të fundit

Shpërndaje në rrjete sociale