Google ADS

Zgjedhjet presidenciale në RMV, arrihet pjesëmarrja e nevojshme për t’u cilësuar të vlefshme

19:14 | 8 Maj 2024
.

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në Maqedoninë e Veriut konfirmon se është arritur pragu i nevojshëm i daljes së qytetarëve në votim që zgjedhjet presidenciale në vend të cilësohen të vlefshme.

Sipas KSHZ, deri në orën 17:30, pjesëmarrja në votime është 42,32 %

Kutitë e votimit në 3840 vendvotime u hapën në orën 07:00 e do të mbyllen në 19:00, ndërsa të drejtën e votës e kanë mbi 1.8 milionë votues, të cilët do votojnë për 17 parti politike dhe koalicione.

Shpërndaje në rrjete sociale