Google ADS

Maqedonia për antarësim në NATO do ta ketë mbështetjen e Kroacisë

16:46 | 9 Shkurt 2015
Arbresh Info

Maqedonia do ta ketë mbështetjen e Kroacisë që të jetë anëtare e NATO-s dhe të integrohet në BE. Maqedonia është e gatshme të jetë pjesë e Aleancës dhe mendojmë se është me rëndësi për të ardhmen e rajonit që ajo të ndodhë sa më parë, theksoi ministri i Mbrojtjes i Kroacisë Ante Kotormanoviq pas takimit të me homologun maqedonas Zoran Jolevski.

“Erdha të konfirmoj mbështetjen e përpjekjeve tuaja që të jeni pjesë e NATO-së dhe BE-së”, ka thënë Kotormanoviq, duke shtuar se Kroacia angazhohet për politikë të hapur dhe shtoi se kjo është me rëndësi për të ardhmen e rajonit që Maqedonia të jetë anëtare e NATO-s.

Shpërndaje në rrjete sociale