Lazarov: Kriza ekonomike do të rëndohet në periudhën vijuese

22:37 | 20 Maj 2020

Shumë kompani në periudhën e ardhshme do të ndiejnë pasojat e krizës në të cilën ka hyrë ekonomia vendase dhe botërore, tha në paraqitjen e tij të sotme në alsat, kryetar i Komisionit të Ekonomisë dhe Financave të VMRO-DPMNE-së, Darko Lazarov.

“Ne shohim që në mars prodhimi industrial ka rënë, se eksporti i ekonomisë maqedonase po bie në mënyrë progresive. Një numër ndërmarrjesh ende do të përjetojnë krizën në muajt e ardhshëm,” tha Lazarov.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara