PDK-ja të marrë mësim

10:57 | 5 Prill 2021 | Vlora Çitaku

Me ndërru mendjen, qëndrimin dhe pozicionimin politik në demokraci është normale.

Shkruan: Vlora Çitaku

Herë ndryshojnë rrethanat, e herë ndryshojmë vet. Ama, me ndryshu tabore politike brenda orës, pa asnjë arsye të artikuluar, është as më shumë e as më pak se mungesë elementare e vetëdijes politike.

Është reduktim i politikës në pazar.

Deputetja Grainca nuk kaloi në VV sepse donte që Kosova me çdo kusht të shmangte zgjedhjet e parakohshme, sepse zonja (Adelina) Grainca hyri në sallë në raundin e dytë, dhe vota e sajë ishte e panevojshme; as pse kishte shprehur ndonjë paknaqësi ne grupin e sajë parlamentar lidhur me orientimet politike të PDK-së.

Motivin e din më së miri ajo vet, por aman mos na e veshni oportunizmin politik me interes për Kosovën e sakrificë.

Poashtu, shpresoj që Partia Demokratike e Kosovës të marrë mësim. Të nisë procesin e reformave.

Opozita është gjithmonë e rëndësishme, e posaçërisht tani.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara