Vetëm një atribut mashkullor i tërheq gratë

23:33 | 13 Janar 2021

Një studim i kryer në Gjermani merrej me atraktivitetin njerëzor dhe karakteristikat mashkullore dhe femërore ka gjetur se pse një mashkull është tërheq për gratë.

Studimi ka gjetur se ata që kanë të ardhura të mira, karakteristika fizike, ata që janë puëntorë dhe i duan kafshët janë më tërheqës për gratë, transmeton portal arbresh.info

Sidoqoftë, tani u kthehemi përsëri atributeve fizike dhe një veti që tërheq pothuajse të gjitha gratë.

Studiuesit kanë kontrolluar se çfarë është ajo që burrat posedojnë është tepër tërheqëse për gratë. Ata arritën në një përfundim që shumë nuk e prisnin.

Është zbuluar se 80% e grave bien në dashuri me burra që kanë një nofull të fortë, të gjerë dhe të skalitur. Burrat që kishin një mjekër katrore ishin shumë më tërheqës dhe gratë u çmendën plotësisht për to.

Sipas shkëncëtarëve, këto karakteristika bëjnë të besojë se burri është më i fortë, më i pashëm dhe më i pjekur.

Burrat që kanë tipare më të buta të fytyrës dhe mjekra më të dobëta lënë përshtypjen e burrave më të dobët, të cilët janë të ndrojtur dhe të pasigurt./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale