Tri gjëra bëjnë të gjesh kënaqësinë në punë

00:24 | 20 Korrik 2021

Që njerëzit të jenë të kënaqur me punën që bëjnë, janë të domosdoshme tri gjëra , sipas John Ruskin, kritik arti e sociolog anglez i Epokës viktoriane.

Ato janë:
– Puna duhet të jetë e përshtatshme për punëtorin,
– Nuk duhet të bëjë më shumë seç mundet dhe
– Njerëzit duhet të kenë një ndjenjë suksesi në atë që bëjnë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara