Si ta keni një ditë më të lumtur ?

08:23 | 4 Mars 2015

Për një ditë sa më të lumtur mundoheni të  ju përmbaheni gjërave më poshtë:

Ç’kyçni teknologjinë
Shkyçni telefonat, sidomos në darkë. Bëni rregull të mos keni telefona mbi tavolinë. Nuk keni nevojë të kaloni tërë kohën duke dokumentuar jetën tuaj në rrjete sociale.

Kaloni kohë me njerëz
Kaloni sa më shumë kohë me njerëz, pasi që të qenit fizikisht me njerëz është mënyra e vetme për të kuptuar lidhjen me ta.

Veni veten në vend të parë, duke kaluar kohë me veten e juaj.
Thirrni familjarët për ti përshëndetur.
Lexoni sa më shumë, pasi librat janë një kuti e fjalëve që mund ti mbani në xhep.

Mendoni mirë para se të përgjigjeni, jepni kohë vetes për të menduar.
Qeshni më shumë, dhe mundoheni të shoqëroheni me njerëz argëtues.

Shkoni një orë më herët në gjumë, pasi gjumi i mirë do të ju ndihmojë të jeni më produktiv, dhe do të jeni më të qetë të merrni vendimet e duhura.

Shpërndaje në rrjete sociale