Sekreti që Kate dhe William i kanë mbajtur Princit George për vite me rradhë

15:41 | 27 Nëntor 2020

I treti në radhë për kurorën, pas gjyshit 71-vjeçar të Princit Charles dhe babait 38-vjeçar të Princit Ëilliam, George i vogël fitoi shumë më shumë rëndësi në fillim sesa motra e tij Charlotte dhe vëllai i tij Louis, i cili arriti në vitet që e ndjekur.

Pikërisht për shkak të kësaj rëndësie, por edhe përgjegjësisë që shkon me titullin që ai mbart, George i është fshehur sekreti i madh për vite me rradhë, transmeton portal arbresh.info

Po “E! Neës” ka biseduar me autorin që merret me familjen mbretërore, Catherine Meyer, e cila ka theksuar se prindërit kanë dashur të mbrojnë fëmijën e tyre nga presioni i trashëgimisë të kurorës.

“Ata kanë vendosur që të shtyjnë pikën në të cilën duhet t’i tregojnë atij mbi të ardhmen, sepse duan që ai të rritet sikurse të gjithë fëmijët tjerë”, tha Meyer.

Megjithatë, autorja në intervistë vuri në dukje se djali këtë vit ka festuar ditëlindjen e tij të shtatë, dhe ngadalë duhet do ta kuptojë se ai është ‘ndryshe’ nga fëmijët e tjerë./arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara