Google ADS

Në cilën moshë arrihet kulmi i bukurisë?

09:26 | 2 Mars 2015

Studimi i kryer për moshën, ka nxjerrë në pah se ka ndryshuar mosha ideale ku arrihet kulmi i bukurisë dhe shenjat e para të plakjes për të dy gjinitë. Sipas tij theksohet se femrat janë më të bukura me 30 vjet, ndërsa meshkujt me 34.

Në këtë studim kanë marrë pjesë rreth 2000 njerëz, ku u vu re se femrat kulmin e bukurisë e arrijnë në moshën 30-vjeçare, shenjat e plakjes bëhen të dukshme me 41 vjet, ndalen së qeni seksi në moshën 53-vjeçare, ndërsa bëhen të vjetra me 55 vjet.

Meshkujt më së miri duken në moshën 34-vjeçare, ndërsa shenjat që plaken shfaqen në moshën 43- vjeçare. Në moshën 58-vjeçare nuk duken më bukur, ndërsa në moshën 59 tashmë janë të vjetër.

Shpërndaje në rrjete sociale