Këmishët e bardha klasike, rikthehen në trend për sezonin Vjeshtë/Dimër

17:13 | 12 Shtator 2017

Këmishët e bardha klasike nuk mungojnë në gardërobën e askujt. Por, me një reputacion për punë në korporata, këmishët e bardha shpeshherë mund të nënvlerësohen.

Përderisa secili mund ta ketë një këmishë të tillë, të thjeshtë e të bukur, kjo këmishë tradicionale është çfarëdo përveç bazike, dhe kjo është arsyeja se përse edhe këtë vit do të shkëlqejë në sezonin vjeshtë dhe dimër.

Këtë sezon, dizajnerët e njohur kanë vendosur t’i përfshijnë këmishët e bardha në kombinime të ndryshme, duke përfshirë edhe kombinimin e njohur me xhemper.

Më poshtë Telegrafi ju sjellë disa nga këmishët e bardha të cilat priten të jenë më të mirat e këtij viti:

7-25

Këtë sezon, dizajnerët e njohur kanë vendosur t’i përfshijnë këmishët e bardha në kombinime të ndryshme, duke përfshirë edhe kombinimin e njohur me xhemper.

Më poshtë Telegrafi ju sjellë disa nga këmishët e bardha të cilat priten të jenë më të mirat e këtij viti:

6-30 5-37 4-43 3-59 2-74 1-210

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara