Dallime ekstreme nga ofertat për pushime dhe realiteti (FOTO)

09:12 | 15 Qershor 2017

Sezoni i verës ka filluar shumë prej jush kanë filluar të planifikojnë pushimet duke u interesuar për një vend sa më të përshtatshëm për ju e familjen tuaj.

Por ndodh që ndonjëherë nuk merret shërbimi i pritur nga ajo çfarë është reklamuar, e për këtë duhet bërë me të vërtetë kujdes në përzgjedhjen plazhit, hotelit apo edhe vendit ku do i kaloni pushimet.

Në përgjithësi broshurat ku reklamohen plazhe apo hotele për të kaluar pushimet nuk gënjejnë, thjesht shfaqin realitetin nga një kënd i caktuar, ai që u intereson atyre.

gjh gngnn

v-cbvbn

ggjgj

fcbv fhf

Shpërndaje në rrjete sociale