Google ADS

A kishe qëndruar një muaj pa e pastruar fytyrën?

17:04 | 11 Mars 2015

Të pastrosh makijazhin para se të shkosh në shtrat, duket të jetë njëra nga rregullat më të lodhshme të bukurisë, të cilën çdo profesionist i lëkurës pajtohet, por  Erica Tempesta ka qenë kurreshtare të provojë, se çka do të ndodhte nëse  nuk do ta pastronte fytyrën e saj për një muaj rresht.
Dhe ajo e ka bërë këtë.

Nuk e ka pastruar fytyrën e saj për 31 ditë, dhe si duket ka rezultuar të ketë lëkurë më të mirë.
“Lëkura jote duket e mrekullueshme!” , “çfarë ke qenë duke bërë”?,e pyeti njëra nga shoqet, e cila u përgjigj “Nuk e kam pastruar fytyrën për një muaj”.

Shpërndaje në rrjete sociale