A e dini përse shërben xhepi i vogël në brekët e femrave?

20:36 | 28 Shkurt 2017

Ky detaj ekziston në shumicën e modeleve të brekëve të femrave, mirëpo shumica nuk e dinë përse ai gjendet në atë vend.

Sipas standardeve botërore të shëndetësisë, pjesa e brendshmeve brekëve e cila gjendet në kontakt direkt me pjesën më intime të trupit të femrës patjetër duhet të jetë e mbuluar me pjesë materiali të butë, sensitiv dhe natyral.

d-2

Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme, aq më parë nëse është fjala për modelet sintetike të veshjeve të brendshme.

Materiali patjetër duhet të qepet në brekë, mirëpo tegelat në dy vende do të mund të irritonin zonën intime, prandaj nga njëra anë megjithatë nuk përforcohet për brekë.

Për këtë shkak bëhet një xhep i vogël, i cili, me gjithë dyshimin e shumë meshkujve, megjithatë nuk shërben për bartje të ndonjë (gjëje) objekti, transmeton telegrafi.  Funksioni primar i xhepit të tillë është zvogëlimi i kontaktit me materialin sintetik i cili shkakton zhvillimin e baktereve dhe infeksioneve bakteriale, u lejon pjesëve intime që të marrin frymë, ndërkaq thith lëngjet eventuale të trupit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara