38 arsye pse nuk duhet që asnjëherë ta vizitoni Finlandën

11:37 | 6 Mars 2015

Vendi skandinav Finlanda, mund të jetë vend i pasur dhe ndër vendet më të zhvilluara në botë, por një artikull në  “BuzzFeed”, Tabatha Legget i tregon 38 arsye pse sipas saj, ky vend nuk ja vlen të vizitohet, të cilave ju ka bashkëngjiur edhe fotografi nga ky vend.

Arsyeja e parë:
1. Finlanda nuk është edhe aq e mirë.
enhanced-buzz-wide-16761-1425563355-24

 1. Pamja e saj nuk është mbresëlënëse.
  enhanced-buzz-wide-3893-1425556360-14

  3.  Kryeqyteti Helsinki është sikurse çdo kryeqytet tjetër

  enhanced-buzz-wide-8069-1425556299-24

  4. Dritat Northern nuk janë të përjetëshme
  enhanced-buzz-wide-3408-1425555872-23

  5. Vera në Finlandë nuk është spektakulare.enhanced-buzz-wide-29246-1425561676-16

  6.  Nuk ka asgjë të mirë për të ngrënë.
  enhanced-buzz-wide-18623-1425560400-7

  7.  Saunat janë  kogja shumë  të shëmtuaraenhanced-buzz-wide-32643-1425559752-7

  8. Kush mund të gjej kënaqësi që gjatë mbrëmjes të qëndroj pranë ujit të hapur??

  enhanced-buzz-wide-22577-1425560919-14

  9. Kultura e pushimeve në vila gjatë verës është qesharakeenhanced-buzz-wide-24773-1425561803-8

  10.Kush mund të qëndroj pranë kësaj pamje gjatë gjithë ditës??enhanced-buzz-wide-13859-1425559670-17

  11.Dhe fakti që dielli kurrë nuk shfaqet? E mërzitshme…enhanced-buzz-wide-26858-1425561778-8

  12.Finlandezët nuk janë të mirë në përgatitjen e ushqimit.enhanced-buzz-wide-18115-1425560754-29

  13.Edhe ëmbëlsirat e tyre nuk janë aq edhe të mira.enhanced-buzz-wide-11994-1425560702-14 (1)

  1. Ndërsa festat e tyre? Janë që harrohen shpejt.enhanced-buzz-wide-6735-1425564994-11

   15. Por, a e dini se çka është më e tmerrshme se Finlanda gjatë verës? Finlanda në dimër!

   enhanced-buzz-wide-22537-1425559625-26

  16.Ka jashtëzakonisht shumë borë.enhanced-buzz-wide-18124-1425560833-16

  17.Dhe a nuk është kjo mënyra më qesharake dhe më e lezetshme për të udhëtuar?enhanced-buzz-wide-22594-1425560159-14

  18.As kafshët e egra nuk janë spektakulare.enhanced-buzz-wide-7941-1425560317-7 (1)

  19.Seriozisht nuk ka asgjë të veçantë për të parë!enhanced-buzz-wide-25719-1425561206-7

  20. Jo ska, as edhe asgjë të lezetshme për të parë!enhanced-buzz-wide-6755-1425562537-28

  21.Çka mund të thoni për këtë? Askush nuk brengoset për të.enhanced-buzz-wide-22537-1425555941-7

  1. Askush në Finlandë nuk merret me ndonjë sport interesant.

  enhanced-buzz-wide-9654-1425560961-9

  23.Është e gjitha në mënyrë të zakonshme.enhanced-buzz-wide-29292-1425561030-7

  24.Problemi kryesor në Finlandë është se nuk ke ku të largohesh për pak.
  .enhanced-buzz-wide-22577-1425561390-24

  25. Asnjë vend ku mund të ulesh dhe të reflektosh.enhanced-buzz-wide-7961-1425561452-26

  26.As dizjani finlandez nuk është i famshëm.enhanced-buzz-wide-6518-1425556128-16

  27.Gjithçka që prodhohet në Finlandë, duket të jetë e shëmtuar.enhanced-buzz-wide-9692-1425560610-15

  28. Salçiçet e tyre duken si mbeturina.

  enhanced-buzz-wide-27220-1425562077-4

  29.Nuk mund të gjesh boronica.

  enhanced-buzz-wide-787-1425559990-7

  30.Nuk ka bregdet në Finlandë.enhanced-buzz-wide-9725-1425559906-4 (1)

  31.Qëndrimi gjatë natës në një banesë eskimeze xhami është ndoshta shumë e shpifur.enhanced-buzz-wide-18682-1425561912-4

  32. Helsinki është i mbushur me skulptura joatraktive.

  SKULTPURA

  33.Dhe të ndërtosh një kishë brenda një guri, është ide shumë palidhje.

  enhanced-buzz-wide-859-1425562399-25

  34.Kushdo që ka menduar që për Pashkë të bëjë vezë të ngurta, do të duhej të ishte një
  budalla.
  vvvv

  35.Apo keni menduar që të pritni një festival vjetor opera në këtë kështjellë bruto?

  enhanced-buzz-wide-32589-1425562661-12

  36.Pra, mos shkoni…

  M

  37. Nuk ja vlen.

  n

  38. Finlanda për humbësit?!
  f

Shpërndaje në rrjete sociale