Zyra e Kryeministrit blen një hartë të veçantë, afro 1000 Euro

15:24 | 19 Shtator 2018

Zyra e Kryeministrit, Ramush Haradinaj ka blerë diçka të veçantë.

Bëhet fjalë për Hartën e Kosovës, edhe atë me shkëlqim ari.

Kështu thuhet në një kontratë të nënshkruar nga Zyra e Kryeministrit, me titull “Furnizim për Zyrë Harta e Kosovës me shkëlqim ari”.

Kjo kontratë është nënshkruar me një operator ekonomik në Prishtinë dhe ka kushtuar afër 1 mijë euro.

Përkatësisht, vlera e përgjithshme e kontratës është 990 euro.