Vitia: 22 vetura do t’u shpërdahen komunave për vizitat mjekësore në shtëpi

20:21 | 13 Shtator 2023

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka njoftuar se komunve do t’u shpëndahen 22 vetura të reja për të realizuar vizita mjekësore në shtëpi.

Me anë të një postimi në Facebook, Vitia tha se MSH-ja  ka planifikuar shpërndarjen e veturave për t’u shërbyer nënave e fëmijëve edhe në zonat e thella rurale, shkruan Arbresh.info

“Për nënat dhe fëmijët Më shumë kujdes, më shumë shërbime shëndetësore

Vizita mjekësore në shtëpi për kujdesin ndaj nënave dhe fëmijëve deri në moshën 3 vjeçare

22 vetura të reja do t’u shpërndahen Komunave për t’i realizuar e shpeshtuar vizitat mjekësore në shtëpi

Ministria e Shëndetësisë ka planifikuar shpërndarjen e veturave për t’u shërbyer nënave e fëmijëve edhe në zonat e thella rurale.”, ka shkruar Vitia./Arbresh.info