Takohen Veseli dhe Zhbogar

17:59 | 9 Shkurt 2015

Tema kryesore e këtij takimi ishin ligjet që kanë të bëjnë me procesin e integrimit evropian.

Kryetari i Kuvendi të Kosovës, Kadri Veseli priti në një takim shefin e Zyrës së BE-së, Samuel Zhbogar ku diskutuan në lidhje ligjet që kanë të bëjnë me procesin e integrimit evropian të Kosovës, të cilat duhet të miratohen nga kuvendi i Kosovës.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli konfirmoi se Kuvendi do ta kryejë funksionin e tij legjislativ konform nevojave të Republikës së Kosovës dhe qytetarëve të saj, sidomos ligjet që kanë të bëjnë me procesin e integrimit evropian, duke i trajtuar ato me prioritet.

Në këtë takim u bisedua edhe për zhvillimet aktuale në Kosovë, sidomos për migrimin e qytetarëve të Republikës së Kosovës, që po ndodhë kohëve të fundit.

Shpërndaje në rrjete sociale