Suharekasit shënojnë sot Ditën e Arrës

12:42 | 9 Tetor 2022

Në Dubravë të Suharekës po shënohet Dita e Arrës.

Në këtë organizim të Shoqatës së Arrës e Lajthisë, po merr pjesë edhe ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ndërsa synohet të theksohet përparimi i hovshëm i kësaj kulture viteve të fundit ku një përqindje e konsidereshme e importit do të zëvendësohet me produkte vendore.

Kjo sipas organizatorëve do të ndikojë edhe në rritjen e mirëqenies, punësimit dhe ekonomisë vendore të Kosovës.

Shpërndaje në rrjete sociale