Shqyrtohet Projektligji për çmimin e produkteve medicinale

08:03 | 16 Mars 2023

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të mbajë mbledhje. Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për çmimin e produkteve medicinale.

Mbledhja pritet të filloj nga ora 10:00.

Kujtojmë se ditë më parë në mbledhjen e Qeverisë është miratuar projektligji për Çmimin e Produkteve Medicinale. Sipas ministrit të Shëndetësisë Arbren Vitia ky projektligj do të i bëjë çmimet e përballueshme për qytetarë./Arbresh.info