Google ADS

Sekuestrohen shtatë armë zjarri në Prishtinë

15:14 | 3 Qershor 2024
L G

Policia e Kosovës-Rajoni i Prishtinës ka realizuar mbi 200 urdhëresa të gjykatës.

“Nga zyrtarët policor të rajonit Prishtinës , gjatë javës së kaluar në lokacione të ndryshme e aksione të ndara, janë realizuar  231 urdhëresa të gjykatës, prej tyre 48 urdhëresa për vepra penale, ndërsa të tjerat për kundërvajtje, seanca, verifikime etj. Konform urdhëresave, pas përfundimit të procedurave policore,  personat e dënuar me burgim janë dërguar për vuajtje të dënimit, ndërsa personat e dënuar me gjobë, janë liruar, pasi të njëjtit kanë kryer obligimet e caktuara në urdhëresa”, bënë të ditur zyra për media e Policisë së Kosovës- Rajoni i Prishtinës.

Ndërkohë, sipas njoftimit, aktivitetet policore janë shtrirë edhe në segmente të tjera të sigurisë.

“Gjatë periudhës së njëjtë, janë sekuestruar 7 armë zjarri, të llojeve dhe kalibrave të ndryshëm. Ndërkaq aktivitetet policore  në sferën e sigurisë në trafikun rrugor. Në po të njëjtën periudhë kohore, kanë rezultuar me shqiptimin e 4385 masave administrative me gjobë për lloje të ndryshme të kundërvajtjeve dhe shkeljeve të kodit rrugor”, thuhet në njoftim./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme