RTK ka ndërruar frekuencat, ja si mund ta gjeni me satelit

20:19 | 31 Mars 2017

Radio Televizioni i Kosovës ka ndërruar frekuencat në satelit dhe se kanali i parë i televizionit Publik të Kosovës tash e tutje do të jetë pjesë e platformës satelitore shqiptare ‘Digit Alb’.

 

Të dhënat teknike për pranimin e sinjalit të RTK-së janë:

 

Sateliti: Eutelsat 16A, 16.0degE

 

Frequency:10762.25 Mhz

 

Modulation: DVB-S2 8PSK

 

Symbol Rate:30000 Ksym

 

Polarization:Horizontal

 

Service Name:RTK-1

 

Service ID:1000

 

PMT PID:1000

 

PCR PID:1001

 

Video PID:1001

 

Audio PID:1002

 

Kanali i parë i televizionit Publik të Kosovës tash e tutje do të jetë pjesë e platformës satelitore ‘Digit Alb’.

 

Sinjali i RTK1 në këtë platformë televizive do të jetë falas, dhe i pakoduar.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara