Google ADS

RrGK mban Kuvendin e 21-të Vjetor të Anëtareve

07:10 | 25 Maj 2024
K.B

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) mban Kuvendin e 21-të Vjetor të Anëtareve, këtë të shtunë, më 25 maj 2024, nga ora 10:30 – 14:00, në Hotel Emerald. 

Në këtë ngjarje do të prezantohet përparimi në zbatimin e Strategjisë 2023-2026 dhe do shënohet kontributi i tyre drejt avancimit të të drejtave të grave në Kosovë dhe jashtë saj./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale