Google ADS

Rregulla të reja nga BE për dronët përshkak të terroristëve

17:37 | 3 Mars 2015

Zyrtarët e Bashkimi Evropian kanë ndërmarrë një sërë rregullash të reja për sa i përket përdorimit të dronëve. Këto rregulla janë marrë lidhur me shqetësimet e fundit mbi sigurinë.   Ndërkohë, kjo lëvizje është pritur mirë nga kompanitë e dronëve.   Ndërsa, Komisioni Evropian vazhdon mbledhjen e të dhënave dhe propozimeve nga shtetet anëtare.   Shkak për këtë ka qenë shfaqja misterioze e disa dronëve mbi Paris, duke shtyrë autoritetet franceze të hetojnë. Ndërsa, planet pritet të diskutohen nga BE në mbledhjen e muajit të ardhshëm.

Shpërndaje në rrjete sociale