Rrëfimi i një nëne: Beba i ra mamisë nga dora në pllaka dhe i kërciti koka si kungull, fëmija vdiq (Video)

13:59 | 10 Mars 2015

Një nënë e cila gjatë jetës së saj kreu 3 lindje në repartin e Gjinekologjisë në Prishtinë, në një interviste ekskluzive për Express tregon rrëfimin e saj se si ishte dëshmitare e shumë pakujdesive, trajtimeve jo njerëzore dhe jo profesionalizmit që e ka përcjellë Repartin e Gjinekologjisë që nga paslufta.

Përveç përvojave të hidhura personale që kishte në të tri lindjet e saj, kjo nënë tregon se si ishte dëshmitare e mbytjes së një fëmije të porsalindur nga pakujdesia e një mamie të cilës i ra foshnja nga dora e në pllaka.

Shpërndaje në rrjete sociale