Google ADS

Rakiq dhe Radojçiq takohen me Vuçiqin

18:31 | 25 Korrik 2018

Milan Radojçiq së bashku me Goran Rakiqin, Srdjan Popoviqin, Dalibor Jevtiqin kanë takuar Presidentin e Serbisë Aleksandar Vuçiq,.

Ndryshe, sipas njoftimeve pas takimit, thuhet se serbët janë marrë vesh që gjatë bisedimeve në Bruksel asnjë temë nuk duhet të hedhet poshtë.

Ky qëndrim është bërë i ditur pas takimit me Gjuriq, shef i Zyrës për Kosvë në Qeverinë e Serbisë.

Ata kanë thënë se zgjidhja duhet të marrë parasysh interesat e Serbisë dhe popullit serb.

Përfaqësuesit e Listës Srpska siç thuhet i kanë dhënë mbështetje të plotë Aleksandar Vuçiqit dhe Qeverisë së Serbisë, gjatë takimit, për gjetjen e një kompromisi që do të garantojë përparimin e serbëve në Kosovë.

Në takim, sipas njoftimeve, thuhet se kanë marrë pjesë edhe përfaqësues serbë nga jugu, Kosova qendrore dhe veriore.

Shpërndaje në rrjete sociale