Qeveria ndryshon marrëveshjen për kredi me Bankën Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim

15:45 | 8 Qershor 2021

Qeveria e Kosovës ka shqyrtuar nismën për Amendamentimin e Marrëveshjes mbi përvetësimin e kredisë ndërmjet Kosovës dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se kjo pikë nuk ka implikime financiare.

“Çështja teknike ka të bëjë me ndryshimin e normës së interesit. Nuk është se ka implikime financiare por ndryshimi është i nevojshëm”./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara