Qeveria merr vendim për ndalimin e blerjes së veturave zyrtare për ministritë dhe agjencitë

16:37 | 19 Tetor 2020

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të ndalohet blerja e veturave zyrtare për ministritë dhe agjencitë.

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj në mbledhjen e Qeverisë, e cila është duke u mbajtur aktualisht, tha se duhet të ndalohen të gjitha proceset e blerjes së veturave zyrtare.

“Kërkohet të ndalohet blerja e veturave zyrtare nga ministritë dhe agjencitë. Obligohen të gjitha ministritë dhe agjencitë të cilat janë në proces të blerjes së veturave të ndalojnë këtë. Obligohet MPB që brenda një jave nga hyrja në fuqi e këtij vendimi të sjell për aprovim një plan për veturat zyrtare dhe shpërndarjen e tyre”, u shpreh Selmanaj,  duke shtuar se të gjitha ministritë duhet ta respektojnë këtë vendim./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara