Google ADS

Premtohet ndërtimi i rrugës Poliçkë – Velegllavë

12:04 | 1 Mars 2015

Kamenicë – Banorët e këtij lokaliteti falënderuan Kryetarin për intervenimin në mirëmbajtjen e rrugëve në viset malore gjatë dimrit mirëpo kërkuan rregullimin e rrugës Poliçkë-Velegllavë.

Sinani tha se ne e kemi planifikuar dhe miratuar në Kuvendin Komunal listën e projekteve prioritare dhe e kemi paraparë edhe këtë rrugë me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës dhe krijimit të mundësive më të mira për zhvillimin e bujqësisë dhe blegtorisë./rajonipress/

Shpërndaje në rrjete sociale