Për 8 Mars protestë para Gjinekologjisë

08:24 | 8 Mars 2015

Pas rastit të fundit skandaloz në repartin gjinekologjik në QKUK si dhe te tjerave që kanë ndodhur me herët, Krenare Loxhaj dhe Rreze Abdullahu kanë marr një iniciativë simbolike, që për nder të Ditës së Gruas 8 Mars, të mblidhen paqësisht që të protestojnë ngjarjet e fundit dhe të tjerat atje, dhe të kërkojnë trajtim më të denjë për gruan.
Protesta do të fillojë në ora 12:00 dhe do të mbahet para repartit gjinekologjik në QKUK.
Kjo protestë është iniciative, që kërkojnë mbrojtjen e respektimin e të drejtave të gruas si pjesë e barabartë e shoqërisë.

Shpërndaje në rrjete sociale