Në këto vende do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

17:39 | 22 Prill 2021

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa lokacione do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka treguar edhe vendet si dhe orarin e ndërprerjeve.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (kodi: 15019009) prej orës 10:00 – 11:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Tërheqja e trafos blindë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 10:00 – 16:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012)
TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)
TS 10/0.4 kV Begaj (lagjja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029)
TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032)
TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)
TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)
TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014)
TS 10/0.4 kV Sfaraçak i Epërm (Kodi: 73000009015)
TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016)
TS 10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031)
TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017)
TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)
TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)
TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)
TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)
TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)
TS 10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)
TS 10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)
TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)
TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)
TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030)
TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009033)
Vendet: Studime e Ulët, Karaqe, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraçak, Gojbule, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të tensionit të mesëm nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bahri Kuqi (kodi: 73000009010) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin rruga Bahri Kuqi – Investim në tensionin e mesëm, rrjetin e tensionit të ulët dhe në nënstacion.

23.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes (kodi: 40040001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitali dhe rr.12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

24.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Vendet:rRr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

3.

Nga Dalja 6 KV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Glloboçicë (kodi: 42000002) prej orës 15:00 deri në ora 16:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

24.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (kodi: 16100028) prej orës 08:30-09:00 dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: Gllobari, Tërsteniku, Polluzha dhe Shtutica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Mulovit (kodi: 16100028125) prej orës 08:30 deri në ora 14:00

Vendet: Mulovit.

Arsyeja: Vendosja e konzollave.

24.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 13 Z.Industriale-Aragoniti (kodi: 10000009) prej orës 12:00 deri në ora 18:00

Vendet: EULEX-i, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV T2 Bali Kabashi (kodi: 10012183237) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV T1 Bali Kabashi (kodi: 10012183236) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Cima Shpk.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) prej orës 09:30 deri në ora 17:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci i Ulët.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skëndërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 12/1600 së bashku me konzollat dhe pajisjet adekuate, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Lajmet më të lexuara