Nagavci ka pritur në takim ministrin e arsimit të Turqisë Mahmut Özer, diskutojnë rreth bashkëpunimit në arsim

11:53 | 23 Tetor 2021

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci ka bërë të ditur se ka pritur në një vizitë zyrtare dje ministrin e Arsimit Kombëtar të Turqisë, Mahmut Özer.

Nagavci përmes një postimi të bërë në facebook ka treguar se çështjet me rëndësi që i kanë diksutuar në këtë takim ishin si: Bashkëpunimi në arsim dhe aftësim profesional në fushën e arsimit të lartë, digjitalizimi në këtë sektor, shkëmbimet e nxënësve dhe studentëve dhe zhvillimi profesional i mësimdhënësve.

Po ashtu ministrja theksoi se përmes këtij takimi ka kërkuar edhe heqjen e traifave për studentët e Kosovës, që studiojnë në këtë shtet ku tha se ka marë premtim se kjo çështje është në shqyrtim e sipër.

Postimi i plotë nga Ministrja:

Shpërndaje në rrjete sociale