Mustafa: Duhet të korrigjohen pagat e bordeve të ndërmarrjeve publike

23:26 | 12 Mars 2017

Kryetari i Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin e Kosovës, Muhamet Mustafa thotë se pagat e larta të bordeve të ndërmarrjeve publike duhet të korrigjohen me Ligjin mbi pagat.

Në një intervistë për ‘Epokën e Re’ Mustafa ka thënë se ende nuk ka shembull të marrjes së përgjegjësisë nga ndonjë bord për gjendjen e organizatës të cilën e udhëheqin edhe kur situata në to do ta kërkonte një gatishmëri të tillë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara